Κεντρική σελίδα Σχόλια Περιεχόμενα Αναζήτηση

         Τουριστικός οδηγός

Επάνω
περιεχόμενα

Η ιδέα να προβάλλουμε το νησί μας, τους όμορφους Λειψούς , φτιάχνοντας έναν τουριστικό οδηγό, μας ενθουσίασε όλους και ιδιαίτερα τους μαθητές μου, που με πολύ όρεξη και μεράκι δούλεψαν, έψαξαν, έγιναν μικροί ερευνητές, φωτογράφοι, δημοσιογράφοι και λαογράφοι προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία  που αναδεικνύουν τις ομορφιές και τις ιδιαιτερότητες τους νησιού, αλλά και πληροφορίες που θα ενδιέφεραν έναν τουρίστα.

Τα στοιχεία που συλλέξανε καθώς και το πλήθος φωτογραφιών, που μόνοι τους φωτογράφισαν, πλαισιώνουν ένα διαφορετικό  τουριστικό οδηγό για τους  Λειψούς, έναν τουριστικό οδηγό  που δίνει στον ξένο πλήθος πληροφορίες για το νησί και τη ζωή σ’ αυτό και συνάμα αναδεικνύει τις ομορφιές του.

Σ’ αυτό το σημείο θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στο Δήμαρχο Λειψών, κ. Μπενέτο Σπύρου, και ιδιαίτερα στον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων  του  Δημοτικού Σχολείου Λειψών, κ. Λαουντό Γιώργο, για την πολύτιμη βοήθειά τους και το πλούσιο υλικό που μας πρόσφεραν. Επίσης, τις θερμές μου ευχαριστίες στην κ. Πέρου Βασιλική, υπάλληλο του  Δημοτικού Τουριστικού Γραφείου Λειψών, για το υλικό που πρόθυμα μας  προμήθευσε.

Θα ήταν εξάλλου παράληψή μου να μην ευχαριστήσω τους συναδέλφους δασκάλους κ. Αθανάσιο Στεφανίδη και κ. Βασίλη Πιθαμούδη για την πολύτιμη βοήθειά τους και στήριξή τους σ’ όλη την προσπάθεια και τη Γυμνασιάρχη και Λυκειάρχη του  Γυμνασίου – Λυκείου Λειψών κ. Χάιτα Σοφία για την υλικοτεχνική στήριξη.

                                                                                                            Ο δάσκαλος της τάξης

  Γεωργολόπουλος Βασίλη

Κεντρική σελίδα ] περιεχόμενα ] 

 

Τελευταία τροποποίηση: 28/03/05